Ardèche “Les Terrasses” wit (Ardèche Frankrijk)

Lekkere witte wijn uit het zuiden van Frankrijk, meerbepaald uit de Ardèche regio.
Hier vinden we een lekkere assemblage terug van de Sauvignon Blanc en de Grenache Blanc. Twee typische druivensoorten voor deze regio.

Prijs: 7,60 euro/fles
Beau Monde wit (Pays d'Oc Frankrijk)

Prachtige frisse witte wijn uit de Pays d' Oc streek in de Languedoc-Roussillon in het zuiden van Frankrijk.
Assemblage van Chardonnay en Viognier.

Prijs: 10,35 euro/fles
Bodegas Paco Y Lola Albariño wit (Rías Baixas Spanje)

Deze 100% Albariño wijn is het resultaat van het gebruik van de allernieuwste vinificatietechnieken in combinatie met een jarenlange ervaring. Zeer frisse witte wijn met een duidelijk aroma van ananas, peer en citrusvruchten. Zeer vlot drinkbare wijn uit Spanje.

Prijs: 8,85 euro/fles
Domaine Cabidos “Cuvée St. Clément wit (IGP Comté Tolosan)

Mooie zoete witte wijn die enkel verkrijgbaar is in flesjes van 0,5 liter. Mooi boeket van exotisch fruit en mooie fraîcheur. 100% Petit Manseng. 12 maanden gerijpt op eikenhouten vaten.

Prijs: 12,99 euro/fles
Castello Di Magione IGT Umbria 2013

Frisse witte wijn met florale aroma’s gemaakt van 100% Grechetto druiven. Een oud autochtoon druivenras dat hoofdzakelijk in Umbria is aangeplant.

Prijs: 9,65 euro/fles
Château du Coing de St. Fiacre Muscadet (Loire Frankrijk)

Levendige en fruitige witte wijn afkomstig uit de regio Sèvre et Maine in de Loire streek van Frankrijk. Deze wijn rust “sur lie” of op zijn eigen bezinksel.

Prijs: 9,65 euro/fles
Domaines Aubert Grignan-Les-Adhémar wit (Rhône Frankrijk)

Droge en verfrissende witte wijn rechtstreeks afkomstig van het domein Aubert in de Rhône. Deze wijn zit vol van finesse en delicate fruitigheid. Het domein hanteert de “lutte raisonnée”, wat betekent dat er verantwoord wordt omgegaan met de natuur.

Prijs: 8,95 euro/fles
Domaine Autrand IGP Drôme wit

Als enige verdeler voor Domaine Autrand in België kunnen wij u deze prachtige witte wijn” IGP Drôme” aanbieden.
Deze wijn is voor 100% gemaakt van de viognier druif die een uitzonderlijke smaak geeft aan de wijn. Zeker niet te missen wijn die je moet in huis hebben.

Prijs: 9,65 euro/fles
Domaine Levin Sauvignon Blanc wit (IGP Val de Loire Frankrijk)

Uitstekende witte wijn uit de Loire vallei in Frankrijk gemaakt van 100% Sauvignon Blanc. Het domein produceert uitzonderlijke biologische wijnen die meermaals in de prijzen vielen op internationale concours.

Prijs: 16,50 euro/fles
Domein Sobredos Aneto wit (Douro Valley Portugal)

Aneto is een klein domein van 7ha opgericht in 2001 door Francisco Montenegro. Het is gelegen in Quinta de Fundo de Vila, het hartje van de Douro vallei. Deze witte wijn is een blend van 4 lokale druivensoorten.

Prijs: 10,45 euro/fles
Domaine La Source des Fées Chardonnay (Z-Bourgogne Frankrijk)

Rijke en evenwichtige witte wijn afkomstig uit de Zuidelijke Bourgogne, een alom gekende regio als het gaat over Franse top kwaliteit. Deze 100% Chardonnay wijn is afkomstig van een piepklein familiedomein van 4,5ha. Daar waar kwaliteit nog boven kwantiteit gaat.

Prijs: 9,95 euro/fles
Domein Longridge Chenin Blanc wit (Stellenbosch Zuid-Afrika)

Wat kan een Chenin Blanc wijntje uit Zuid-Afrika toch lekker zijn om te drinken. Vooral als hij van een uitstekende kwaliteit is zoals deze kanjer. 100% Chenin Blanc afkomstig van een graniet bodem op een ondergrond van klei. Niet te missen in je wijncollectie.

Prijs: 11,99 euro/fles
Touraine Sauvignon M. Laurent (Loire Frankrijk)

Frisse witte wijn wat kenmerkend is voor de Sauvignon blanc druif.
Droog, verfrissend, pittig en zeer snel drinkbaar.

Prijs: 7,40 euro/fles
Vignobles J Bacou Chardonnay wit (VDP de l’ Aude Frankrijk)

Witte wijn gemaakt van 100% Chardonnay druiven. Dit is een druivensoort die praktisch over de gehele wereld wordt aangeplant en door praktisch iedereen wel wordt gesmaakt. Deze wordt verbouwd in de Languedoc waardoor de invloeden van de kust merkbaar zijn in het glas. Prijs/kwaliteit zeker een aanrader voor op allerlei feestjes.

Prijs: 7,60 euro/fles